GRATTIS BRORSAN MIN

GRATTIS TILL KÖRKORTET DANIJEL!!!



Han sa till oss efter att han gjort teorin att han fick ett fel för mycket på provet. Sedan skulle han iväg och köra upp idag. När han kommer hem så visar an upp papprerna där det står att han klarat både teorin och uppkörningen. Snacka om att mamma storgrina när hon fik reda på det :P


Vill ha...

Kommer troligtvis att få köpa den senare i veckan, kan inte vänta!!!! :D


Ber till gud..

Att allt kommer gå bra. Det hela kom så plötsligt. Bland det värsta jag vart med om!
Vill bara att allt ska ordna sig. Kan berätta sen när jag vet mer. Älskar dig! ♥



Yesterday

Igår var nog det jobbigaste jag varit med om på länge! Hoppas verkligen inte att jag ska få uppleva det igen. Visste inte att jag gjorde så många "fel", hade jag vetat de så hade jag kunnat ändra mig tidigare innan det gått så här långt. Nu får vi se vad som händer i framtiden, förhoppningsvis så blir det som förut, då ALLT var bra ♥



Hoppas allt ordnar sig


Du är den underbaraste ♥

JAG ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA, JAG KAN INTE FÖRSTÅ ATT DU ÄR MIN! ♥

GRATTIS PÅ STUDENTEN ♥

Idag tog min älskade pojkvän Studenten, Jag är så otroligt stolt över dig Josef! Det började med att frida kom hem till mig runt 10, sen så började i sakta att fixa till oss eftersom att vi inte skulle åka fören klockan 11:24. Efter att vi piffat till oss lite så tog vi alla grejor och begav oss ner till bussen. Stog och äntade i den härliga solen. Väl framme vid rudbeck så förstog man hur sjukt mycket folk det var där, visst förstog man att det skulle vara mycket folk där, men så mycket? Vi gick in i den stora klungan av människor i hopp om att hitta antingen Josefs eller Gustavs familj, vi mötte upp gustav vid simhallen. Vi lyckades hitta gustavs familj men Josefs såg jag inte röken av, inte så konstigt kanske.
Efter att vi vart där ett tag så började utspringet, korta lilla jag såt mest en massa vita mössor, that was all i could see. Tillslut så hittade jag Josef och hans familj när utspringet var klart. Han var så vacker i sin a fina kläder och sin studentmössa. Det var riktigt fint att få se honom så glad och lycklig! Efter att vi alla hälsat på honom och tagit kort så började det bli dags att hoppa på flaket. Jag åkte hem till mig och åt eftersom att Josef skulle ha sin mottagning senare på eftermiddagen.
Mottagningen var mysig, det var mest nära och kära där. Efter det så åkte vi hem till mig och åt en snabbis, sedan begav sig Josef in till Gubbskivan i gamla stan och jag åkte hem till frida. Vi kollade på film men jag somnade en snabbis mitt i filmen så jag åkte hem istället för att ligga och dregla hemma hos henne. Så nu sitter jag här och väntar på att min älskade, underbaraste, vackraste och mest speciella pojkvän ska komma hem! (alltså till mig)

JAG ÄLSKAR DIG MIN FINA STUDENT


RSS 2.0