Jag vill bara säga att..

Jag älska dig Josef, så himla mkt!<3


Djurgårdens IF, Stockholms stolthet

Det var längesen jag skrev i bloggen och det finns n förklaring, mitt intresse är inte så stort just nu. Är fullt upptagen med skolan, min underbara pojkvän och att försöka bli frisk!

Igår så kollade jag och Josef (min pojkvän) på HV71-DIF. Matchen var jätte spännande, den var skit bra. Inte för att djurgårn spelade bra i första perioden, utan för att de tog igen den sista perioden vilket, med tur ledde till vinnst för djurgårn. Det är skit bra eftersom att det nu står 2-2 i sm matcher. De spelar om sm-guldet, bäst av 7 matcher. Därför är det skit viktigt för dif att vi vinner matchen ikv eftersom att vi då får en större chans att vinna guldet. Matchen börjar om ca en kvart och då jävlar kommer det gå hett till!! KOM IGEN NU DIF<3

 



Orka

En viss person har tydligen lagt upp mitt inlägg på sin blogg och kommenterat det och haft sig. Men eftersom att jag är en mer mogen person så låter jag det vara och lägger detta bakom mig. Både jag och min underbara familj vet om att vad denna person skriver och säger inte stämmer utan vi vet själva vad som är sant och inte, eftersom att vi ALLA vet det så behöver inte jag/vi lägga ner mer tid på detta!!
Vill bara passa på och säga att jag älskar dig Syster! Hejdå, Kram

MEN SERIÖST!?

Kan inte låta bli att inte bli förbannad även fast jag känner att det är bortkastat med tid att lägga ner ett helt blogginlägg på henne. Men what the hell, why not lixom!? Det finns vissa människor som helt enkelt inte klarar av att vara utan drama, så därför skapar dom det själva. Att klanka ner och skriva en massa skit på en blogg är helt jävla värdelöst (visst, det är precis det jag gör själv. Men jag har mina skäl till det som vissa andra inte har). Att sitta som vuxen och snacka skit om min syster och hennes familj är bara så j'vla patetiskt, vad har dom ens gjort henne!? INGENTING. Hon sitter och snackar skit om relationen mellan dem, namnet som dem döpte deras dotter till (min sysetrdotter), vad dom gör  på sin fritid och skiver på FB. Det är väl fan inte hennes ensak om vad dom gör och inte gör, kan hon bara sluta lägga sig i?!? BLIR SÅ JÄKLA UPPRÖRD, KAN HON BARA SKAFFA SIG ETT LIV IST?!!?! Min syster och hennes fästman är det underbaraste människor och par som finns, att min storesyster råkar vara lite större (som hon vart mer eller mindre hela sitt liv) och att christian råkar vara lite feminin och bakar till och från gör FAN inte honom till en feeder. Hur jävla paranoid får man vara egentligen!! Om hon nu känner för att anklaga dom för något som inte ens stämmer kan hon väl endå hitta på något som man ens skulle kunna tro på!!! Att hon tycker att  man är outbildad för att man tycker att det är fint att sätta in ett H i Thindras namn är så sant som att jag är lång!! Man bestämmer väl fan själv vad man tycker är fint och passande!! Denna kvinna är helt enkelt psykisk störd och jag tycker att hon ska lägga ner sin bortkasta tid på sina stackars barn istället för att sitta och skriva skit på sin blogg om världens bästa familj. Hon har inte ens befogenhet till det så jag fattar inte vrf!?! Kom igen hon är en vuxen kvinna, möjligtvis inte psykiskt men ENDÅ!!!!!!
F**K O*F säger jag bara!!!


Psykopatens blogg:

http://honabona.blogspot.com/?zx=a2e7d76fa4a1c221

Blogga om vad?

Hej :) sitter hos min syster och  myser för fullt! Thindra är lite grinig men men, vem är inte det till och från?
Under lovet så har jag för det mesta vart med min pojkvän, vi har myst och vart på dubbeldejt och gymmat och lite sånt där. Har även vart en hel del med fridisen och emil :) Imorn så ska jag träffa frida och sen kolla på när emil och hans korpen lag ska tävla i bowling :P haha.. På fredag ska jag kanske vara barnvakt och förhoppningvis så är josef det med mig :) Jag ska egentligen spela två matcer i helgen men eftersom att jag har fått tillbaka min benhinneinflammation och knappt kan gå så blir det inget spelande för min del. Dom kommer äga endå!! Nu ska jag mysa massor med min kära syster och christian för thindra ska sova snart!! <333

RSS 2.0