NYÅRSAFTON FFS

tjaaa, idag är det som du redan vet nyårsafton och det ska bli så grymt roligt... Nyårsafton 2008/2009 sög så jag ska försöka ta igen det idag :) Vid halv 9 ska jag in och möta lovisa, josefin och madde i stan för att senare åka till ida's place som ligger i jordbro. Där kommer vi va några tjejer från klassen och vi kommer ha det skit roligt, efter så ska vi troligtvis in till handeln vid tolv och träffa burre och kolla fyverkerier, efter det vet jag inte riktigt vad som händer. FUCK OFF 2009, HÄR KOMMER 2010!!!!!!!!!

GOTT NYTT ÅR, KRAM

ÅNGRAR INGET

Jag ångrar ingenting, det skulle isf vara för att det finns en stor möjlighet att de utvecklas till känslor..

...

Om man lägger två nötter på marken så får man två jordnötter
Om man lägger två nötter på en val så får man två valnötter
Ligger det två nötter på hakan så har man troligtvis en kuk i munnen

MERRY X-MAS

ME LIKE JULKLAPPAR :P Några av dom:


  

Fick lite mer små saker men glömde ta kort på dom, GOD JUL

Jabba dabba doo

Imorgon är det julafton och om ungefär en vecka är det nyår, kan det bli bättre?? :P Längtar till imorn, vill speciellt se min syrras min när hon öppnar juklappen från mig ;) Men mer än allt så längtar jag till Nyår som jag kommer fira i jordbro med mina älskade vänner!!! :P<3333 ÄLSKAR ER, ni är det bästa som hänt mid detta år, hade det inte vart för er så hade år 2009 sugit ;)<33 KRAAAM & GOD JUL ALLESAMMANS.


Nyår 2008/2009..


Hund, ja tack!.. Päls, nej tack!

Mammas nya kille har hund, kul tänkte jag någonting och kama om och mysa med i soffan. Jag vet mycket väl om att jag är allergisk mot päls men förra gången de båda va här så reagerade jag inte märkvärdigt mycket på Alfons. Eftersom att jag inte reagerade på honom förra gången så har jag har hunnit ge honom en och en annan kram tills jag märkte att det började klia skit mycket i ansiktet och de bränndes lite, då visade det sig att jag fått utslag KUUUUUL!!!! Jag älskar hundar så det är synd att jag ska behöva vara allergisk mot dom..






Vrålsexig, svider gör det också!


Vill bara säga

ATT DU ÄR KNAZ HEFFA, MEN JAG ÄLSKAR DIG ENDÅ <33


Livin the dream, SMACK

Tjoo, ligger i Idas säng med hennes nya laptop och typ degar.. Ida ligger på en madrass nere på golvet och typ kollar konstigt på mig, jag tror att det är för att hon inte har något bättre för sig. Sophia åkte runt klcokan 10 för hon skulle på någon konsert av något slag, hon sa hejdå och sen somnade vi om. Vi åt nyss frukost men sen ville ida gå och lägga sig igen så därför ligger jag här. Btw sebastian var här igår och gissa om ida va glad :D hahahahaha ;) Men han var bara här en timme sen skulle han in och fästa i stan med sina läckra leopard string, mjukis och sitt nät linne xD Jag vill bara meddela om att det inte existerar någon tatuering just nu men förhoppningsvis så dröjer det inte länge till!!! Jag har dessutom slutat bita på naglarna och jag fick VG i slutbetyg i Arbetsmiljö och säkerhet :D Det var allt i ett typ avrundat format... ska dra nu men hejdå, KRAM


Hittade precis en massa bilder på oss när vi fikade tillsammans allihop för första gången,
som ida sa att hon skulle lägga upp..


Fett mysigt det var!!!

Tjollahej tjollahopp

Tjena, va ett tag sen är inte riktigt så förtjust i att sitta och blogga just nu, sitter inte så mycket vid datorn över huvud taget för tillfället. Är hemma hos min syster och myser, har precis färgat hennes hår, nu skulle tydligen hon också bli brunett som alla andra.. Snart är det dags för mig att tatueras runt den 13 dec kommer det att ske, sen är det julafton och nyår så det är ju nice!! tar ett tag till innan jag skriver något igen. Hejdå, Kram

FÖRE

EFTER


JAG OCH EN GRINIG THINDRA


RSS 2.0